Nybörjarträning i Aikido våren 2020

Är du redo att komma igång med träning, prova något nytt och kanske träffa nya människor? Testa Aikido med oss i Lunds aikidoklubb mitt i Lund! Nybörjarträningen sätter igång med en prova-på-vecka, med start måndagen den 27:e januari. Ni kan testa gratis 3 gånger. Därefter kör vi 2 till 3 specialanpassade nybörjarpass i veckan i 10-12 veckor. Varje pass varar i 60 minuter. När ni känner er redo så kan ni gå in i den reguljära träningen där de riktigt spännande sakerna händer!

Anmäl ert intresse!

Vill ni prova på så kan ni bara dyka upp den 27:e januari kl. 20:30, eller 29:e januari samma tid, men ni kan redan nu anmäla ert intresse på via vår registreringsformulär här: Ja, Jag är intresserarad! Om ni inte tänker fortsätta så tar vi naturligtvis bort er information i enlighet med GDPR.

Kostnad

För att få tillgång till träningen efter prova-på-tiden, så betalar ni träningsavgiften, 1400 kr / termin för yrkesaktiva, och 1000 kr / termin för studenter. En medlemsavgift betalas en gång per år och ger bl.a. tillgång till försäkring under, samt på väg till och från, träningen. Medlemsavgiften är 200 kr/år. Mer information här: Avgifter

Kläder

När ni provar på så går det bra att komma med mjuka och oömma långbyxor och T-shirt. Den speciella träningsdräkt som vi normalt använder kommer vi beställa hem när ni bestämt er för att fortsätta.

Aikido, vad är det?

Aikido är en tävlingsfri japansk kampkonst där vi tillsammans tränar de tekniker och övningar instruktören visar. Övningar involverar att lära sig falla säkert, att hantera och försvara sig mot olika former av utfall och slag- och greppattacker. Vi använder även träsvärd och trästav då detta är traditionella träningsredskap i japanska kampkonster. I Lunds aikidoklubb har vi nya och erfarna aktiva medlemmar mellan 7 – 60+ år. Alla kan träna! Läs gärna mer om aikido här på Svenska aikidoförbundets hemsida: Om aikido och Frågor och Svar om Aikido och läs mer om vår egen klubb här: Mer om Lunds Aikidoklubb

Aikido i sociala medier

Vi finns både på Instagram och på Facebook. Där kan ni se vad vi håller på med och vi lägger ofta ut foton och filmklipp som kanske kan inspirera er.

Röster om aikido ifrån några av våra nya medlemmar:

“Varför tränar ni aikido hos oss?”

Joud, 16 år - “Aikido är roligt! Vissa säger ibland att jag har en flexibel kropp men att jag behöver bli starkare. Aikido verkar hjälpa mig med det!”

Tara - “Because it feels good. I am always happy when I leave!”

Xiaoju - “I am doing, now, things that I was never able to do before. It’s exciting!”