TRÄNINGSAVGIFT

TräningsbilderVår träning | Nybörjare | Barn och ungdom | Aiki-mini | Avgifter

PROVA PÅ

För er helt nya som genomför nybörjarkursen har vi ett specialerbjudande. Ni betalar endast 1000 kr och då ingår den årliga medlemsavgiften på 200 kr och träningsavgiften för hela terminen.

AVGIFTER

Yrkesverksamma: 1500 kr per termin (+ medlemsavgift 200 kr om ej redan betald under året). Träning under sommaren kostar 500 kr

Studerande: 1100 kr per termin (+ medlemsavgift 200 kr om ej redan betald under året). Träning under sommaren kostar 400 kr

Nybörjare: 1000 kr första terminen. Medlemsavgiften är inkluderad i denna avgift.

Barn/Unga: 650 kr per termin. Medlemsavgiften är inkluderad i denna avgift.

Vuxna som inte är nybörjare betalar medlemsavgiften (200 kr) en gång per år i samband med träningsavgiften i januari, eller augusti-september (om man börjar träna i klubben då). I medlemsavgiften ingår skadeförsäkring i dojon samt till och från träningen. Betalning sker till bankgironummer 5861-6459. Specificera alltid vad (och vem!) det är du betalar för. Exempelvis: “Lisa Karlsson 801201-xxxx HT 2021”. Betalning kan också göras via SWISH, ange nummer 1232670412.

Om ni väljer att betala mer än vad som anges här kommer vi tacksamt att betrakta detta som en gåva till klubben!

FÖRSÄKRING

Klubbens medlemmar skyddas av en förmånlig försäkring tack vare att vi betalar en årsavgift för alla medlemmar till Svenska Budo & Kampsportsförbundet (SB&K). Skyddet gäller alla medlemmar i medlemsklubbar som tränar och tävlar, i Sverige eller utomlands i max 45 dagar i sträck samt tränare, domare, styrelseledamöter och alla andra som arbetar för klubben, och/eller förbundet. Dessutom gäller skyddet för alla resor till och från uppdrag och träning. Skyddet gäller också icke-medlemmar vid prova på-verksamhet och liknande som arrangeras av SB&K:s medlemsföreningar.

Vid skada ska denna anmälas av dig som är skadad till Svedea HÄR alternativt på telefon 0771-160 161.

Berätta vad som hänt, vilken förening du tillhör samt vilken idrott du tränar. Läs mer här!

När man reser utomlands på t.ex. träningsläger så måste man anmäla det på förhand till Svenska Budo & Kampsportsförbundet för att försäkringen ska gälla. Det är bara att fylla i ett formulär på deras hemsida (tar inte många sekunder).